Pelkkä tontti vai uusi elämä?

Siuntiosta löydät tontin joka lähtöön, jokaiseen tarpeeseen. Etsit sitten tilavaa omakotitalotonttia unelmiesi kodille, arjen luksusta ihanista rannikkomaisemista tai suurempaa yritystonttia, voit lopettaa etsimisen – Siuntio on etsintöjesi kohde.

Mikä parasta, tämä kaikki on aivan pääkaupunkiseudun vieressä. Maalaisromantiikan perässä ei tarvitse karata tuntien ajomatkojen päähän suuremmista keskuksista.

Siuntiossa on myynnissä neljä tonttialuetta: Palonummi, SlussenSunnanvik ja Karlsåker. Palonummi ja Karlsåker ovat Siuntion keskustan vieressä sijaitsevat omakotitalotonttialueet. Slussen sijoittuu Störsvikin kauniisiin merimaisemiin ja Sunnanvik on ainutlaatuinen yhdistelmä idyllisiä omakotitalotontteja ja yritystontteja.

Palonummi

Palonummi on upea asuinalue aivan kuntakeskuksen ytimessä.

Haluaisitko sinä elää rentouttavassa ja turvallisessa ympäristössä, jossa on tilaa hengittää? Haluaisitko asua kauniiden luonnonmaisemien ympäröimänä kivenheiton päässä pääkaupunkiseudusta, hyvien kulkuyhteyksien varrella? Haluaisitko kaiken tämän hyvien palveluiden ja harrastemahdollisuuksien ääreltä? Tämä kaikki on mahdollista Palonummessa.

Lue Lisää

Karlsåker

Karlsåker on kulttuurihistoriallisesti merkittävällä paikalla olevassa maalaismiljöössä sijaitseva pieni omakotitaloalue.

Karlsåker sijoittuu Siuntion keskustan tuntumaan, minkä johdosta palvelut ovat aina lähelläsi Karlsåkerissa.

Lue Lisää

Sunnanvik

Upeissa maalaismaisemissa sijaitseva Sunnanvik on keskellä trendikästä ja idyllistä miljöötä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Sunnanvikin alueelle on kaavoitettu sekä yritys- että omakotitalotontteja. Sunnanvikin sijainti tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon myös pääkaupunkiseudulla työskenteleville asukkaille – Sunnanvikista on Helsinkiin ainoastaan puolen tunnin matka.

Lue Lisää

Slussen

Slussenin omakotitaloalue arvostetun Störsvikin rannikolla tarjoaa luksusta ja unelmatontteja Suomenlahden rannalla.

Aivan Slussenin vieressä sijaitsee Pohjoismaiden suurin golfkeskus Pickala Golf.

Lue Lisää