Endast en tomt eller ett nytt liv?

I Sjundeå finns tomter för alla. Oavsett om du söker efter en egnahemshustomt för ditt drömhem, vardagslyx i vackert skärgårdslandskap eller en större företagstomt, du kan sluta leta – i Sjundeå finns det du vill ha.

Och det allra bästa är att allt detta finns i närheten av huvudstadsregionen. Du behöver inte åka flera timmar bil för att kunna uppleva landsbygdsromantiken.

I Sjundeå är fyra tomtområden nu till försäljning: Brännmalmen, Slussen, Sunnanvik och Karlsåker. Brännmalmen och Karlsåker är egnahemshusområden intill Sjundeå centrum. Slussen ligger i Störsviks vackra havsmiljö och Sunnanvik är en enastående kombination av idylliska egnahemshustomter och företagstomter.

Brännmalmen

Brännmalmen är ett trevligt bostadsområde mitt i kommunens centrum.

Skulle du vilja bo i en avkopplande och trygg omgivning, där det finns utrymme att andas? Skulle du vilja bo omringad av vackra naturlandskap endast ett stenkast från huvudstadsregionen och intill goda trafikförbindelser? Skulle du vilja ha allt detta i närheten av bra service och goda fritidsmöjligheter? Allt detta är möjligt i Brännmalmen.

Läs Mer

Karlsåker

Karlsåker är ett litet egnahemshusområde på en kulturhistoriskt betydande plats i en trevlig landsbygdsmiljö.

Karlsåker ligger intill Sjundeå centrum och därför har du alltid servicen nära till hands.

Läs Mer

Sunnanvik

Sunnanvik ligger i vackert landsbygdslandskap mitt i en trendig och idyllisk miljö intill goda trafikförbindelser.

I Sunnanvik finns både företags- och egnahemshustomter. Sunnanviks läge bidrar till att det även är ett ypperligt alternativ för invånare som arbetar i huvudstadsregionen – Helsingfors ligger endast en halv timme ifrån Sunnanvik.

Läs Mer

Slussen

Slussens egnahemshusområde i Störsviks havsmiljö erbjuder lyx och drömtomter på Finska vikens strand.

Bredvid Slussen ligger Nordens största golfcenter, Pickala Golf.

Läs Mer