Brännmalmen.
En grön trädgårdsby.
Nu även mindre tomter.

 • Stora men också tätare egnahemshustomter
 • Nära service och goda trafikförbindelser
 • Skolor och daghem på gångavstånd

40min

till Helsingfors

Bulevarder, grönska, färger och trivsel

Brännmalmen är ett trevligt bostadsområde mitt i kommunens centrum.

Skulle du vilja bo i en avkopplande och trygg miljö, där det finns utrymme att andas? Skulle du vilja bo omringad av vackra naturlandskap endast ett stenkast från huvudstadsregionen och vid goda trafikförbindelser? Skulle du vilja ha allt detta med bra service och fritidsmöjligheter nära till hands? Allt detta är möjligt i Brännmalmen.

I hjärtat av service och välbefinnande

Trivsamma Brännmalmen ligger alldeles intill Sjundeå centrum, i närheten av kvalitativa Nyckeltjänster. Skolorna och daghemmen ligger också nära till hands. Allt ligger nära Brännmalmen!

I Sjundeå bygger man livet runt välbefinnandet. Sjundeå är en wellnesskommun som satsar på invånarnas välbefinnande och stöder olika livsstilar. Det finns ett stort utbud av möjligheter till aktiviteter, fritidsintressen och avkoppling.

Läge

Välj din drömtomt på tomtkartan!

Av kartan framgår de tomter som är till försäljning på området Brännmalmen. Genom att klicka på tomten får du fram tomtens uppgifter.

Genom att klicka på de övriga ikonerna får du mer information om service och andra funktioner på området.

Området ska inte bli monotont och tätt, utan man strävar efter att skapa variation och öppenhet genom användningen av färger och placeringen av byggnader.

Bekanta dig samtidigt med våra allmänna försäljningsvillkor och exempeluträkningen för kostnaderna för byggande av ett småhus.

Reservera nu drömtomten för ditt drömhem och gör ditt liv trevligare och lyckligare!

Viktiga länkar:

 • Byggnadssedsanvisningar
 • Kombinationskarta av detaljplaner och planbestämmelser. Totalt tre detaljplaner har gjorts upp för Brännmalmen. Kombinationskartan omfattar två av dem och är därmed föråldrad i fråga om Brännmalmens sydvästliga del.
 • De detaljplaner som gäller för varje område hittar du på Sjundeås karttjänst. Klicka på det område du vill se detaljplanen för. Klicka på ordet Dokumentit som kommer upp. Då får du fram gällande detaljplanekarta och -bestämmelser samt byggnadssedsanvisningar. I menyn till vänster kan du välja vilket material du vill se i karttjänsten. Vi fortsätter att utveckla karttjänsten.
 • Kommunstyrelsens beslut om avvikande från den riktgivande byggplatsfördelningen på Brännmalmsbågen och Brännmalmsängen (kvarteren 182 och 184)
  Bifogad karta
 • Kommunstyrelsens beslut om avvikande från den riktgivande byggplatsfördelningen på Brännmalmsgränden (kvarteren 173, 174 och 175).
  Bifogad karta

TA KONTAKT! VI BERÄTTAR GÄRNA MER!

Nimi