Slussen.
Arjen luksusta meren äärellä.

  • Tilavia omakotitalotontteja
  • Upeat merenrantamaisemat
  • Palvelut lyhyen matkan päässä

35min

Helsinkiin

Störsvikin rannikon unelmatontit

Slussen on uusi omakotitaloalue Störsvikin idyllisissä rannikko- ja merimaisemissa.

Miltä tuntuisi herätä joka aamu seesteiseen ja virkistävään merimaisemaan? Nauttia raikkaasta luonnosta ja omasta rauhasta? Silti palveluiden ja työpaikkojen ääreen olisi vain lyhyt pyrähdys. Reilun kilometrin päässä vieressä Pohjoismaiden suurin golfkeskus. Tervetuloa Slusseniin.

Slussenin omakotitaloalue sijaitsee 10 minuutin päässä Siuntion keskustasta ja reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Siuntiosta on lyhyt matka kaikkialle!


Golf, meri ja kulttuurimaisemat

Störsvikin rannikkoalueet ovat kulttuurillisesti merkittäviä luonnonmaisemia. Alueen maineikkaat ulkoilualueet alkavat aivan tulevan kotiovesi edustalta. Pohjoismaiden suurin golfkeskus – Pickala Golf – tarjoaa upeat maisemat ja puitteet kaikille golfareille. Pickala Golf koostuu kolmesta täyspitkästä, mutta erilaisesta kentästä – Seaside, Park ja Forest. Pickala Golf on palkittu kolme kertaa peräkkäin vuoden kilpaseurana.

Siuntiossa elämää rakennetaan hyvän olon ympärille. Siuntio onkin asukkaidensa hyvinvointiin panostava ja kaikkia erilaisia elämäntapoja tukeva wellnesskunta. Mahdollisuuksia aktiviteetteihin, harrastuksiin, rentoutumiseen ja hyvän olon tukemiseen on tarjolla runsaasti.

Sijainti

Tietoa Slussenin tonteista

Slussenin alueella on myytävänä sekä kunnan että yksityisten tontteja.

Tonttia klikkaamalla saat esiin lisätietoja tontista ja/tai tontin myyjän yhteystiedot.

Tärkeitä linkkejä Slussenin alueesta: