Urheilu.
Elämäntapa.

Runsaasti mahdollisuuksia liikkua ja harrastaa

Siuntiosta löydät erinomaiset puitteet urheilulle ja harrastuksille. Siuntion monitoimihalli – Fennia Arena – valmistui vuoden 2016 alussa, ja tarjoaa liikuntapalveluita monissa eri muodoissa. Sisäpelikentät täyttävät kansainväliset standardit niin futsalin, salibandyn kuin käsipallonkin osalta.

Ratsastuksesta kiinnostuneet voivat tutustua Siuntion Urheiluratsastajiin. Siuntion Kylpylän luontoliikuntapuiston alueella on vajaan kahden kilometrin pituinen rullaluistelurata, kaksi tenniskenttää, jousiammuntaradat, beachvolley-kenttä, frisbee-kenttä ja kaksi laavua. Pickala Golf puolestaan on Pohjoismaiden suurin golfkeskus.

”Sjundeå IF on Siuntion suurin kansanliike.”

Käsipallo sydämessä

Käsipallo on Siuntion kuninkuuslaji. Siuntion joukkue, Sjundeå IF, pelaa SM-sarjassa sekä miesten että naisten puolella, ja juniorijoukkueita löytyy kaikista ikäryhmistä. Siuntiossa pelataan vuosittain Sjundeå Cup, joka on Suomen suurin käsipallotapahtuma. Sjundeå IF on perustettu vuonna 1918 jakautuen kahteen jaostoon: käsipallo ja yleisurheilu. Seuran toiminta on erittäin aktiivista ja tästä kertookin sekä nuorten urheilijoiden määrän kasvu että urheilullinen menestys.

Siuntion urheiluseurat ja liikuntapaikat

Sjundeå IF (käsipallo ja yleisurheilu)
Siuntion Sisu (jalkapallo, jumpat, lentopallo, sulkapallo, sähly)
Siuntion ratsastajat
Sjundeå gymnastikförening
To-mo-do ry
(karate)
Siuntion Venekerho
Pickala Tennis & Padel Club

Siuntion liikuntapaikat
FenniaArena

Sijainti

FOLKSAM ARENA

Aleksis Kiven tie 3, 02580 Siuntio