Pickala Golf.
Golfarin unelma.

Ainutlaatuinen golf-elämys

Pickala Golf on pohjoismaiden suurin golfkeskus. Kolme täysimittaista, uniikkia 18-reiän kenttää – Seaside, Park ja Forest – tarjoavat mielettömän golf-elämyksen niin ammattikisoihin kuin vapaa-ajan viettoonkin.

Pickala Golfista löytyy kenttien lisäksi kattavasti myös muita palveluita. Bodomin Kartano tarjoaa erinomaista ruokaa urheilun ohelle, Golf Balance Pro Shop tarjoaa kattavan merkkivalikoiman golftuotteita, Pickala Golf Academyn opetuskurssit auttavat sinua riippumatta siitä, oletko aloittelija, harraste- tai kilpapelaaja, sekä saat myös ammattimaista urheiluhierontaa ja kauneudenhoitopalveluita golfkeskuksen tiloissa.

Pickala Golf on palkittu kolme kertaa peräkkäin vuoden kilpaseurana.

Forest, Seaside ja Park.

Forest: Uloin kenttä, joka kiertää koko 200 hehtaarin golf-alueen. Forest on nimensä mukaisesti puiden ympäröimä kenttä, joka etenee kumpuilevassa maastossa. Tämä komea kenttä valmistui vuonna 2004, ja on neljän tunnin kestoisena Pickala Golfin parasta antia.

Seaside: Kaunis yhdistelmä pelto-, metsä- ja rantamaisemia vesiesteineen kaikkineen. Linkstyyppisiä väyliä, jotka osoittavat haastavuutensa pohjoistuulen puhaltaessa. Viimeiseltä tiiauspaikalta avautuu upeasti koko merenlahti – Herkkua pelata sekä katsella.

Park: Puistomainen kenttä, joka tarjoaa haasteita kokeneemmillekin konkareille. Alun avarat ja aukeat reiät muuttuvat hiljalleen kapeiksi ja kumpuileviksi muuttaen pelin luonteen erittäinkin äkkinäisesti.

Lue lisää Pickala Golfista.

Sijainti

PICKALA GOLF
Golfkuja 5, 02580 Siuntio