Sjundeå

Vad?

Sjundeå är en landsbygdsidyllisk kommun intill havet i Nyland. Sjundeå erbjuder en naturnära och trygg boendemiljö och därför är kommunen särskilt populär bland barnfamiljer. Sjundeå har för tillfället ca 6200 invånare och invånarantalet fortsätter öka.

Hurdant?

Landskapet i Sjundeå består av otaliga åar och sjöar, soliga havsstränder, öppna åkerlandskap och kuperade dalar. Sjundeås varumärken är de vackra kulturlandskapen, de historiska sevärdheterna och kommunens tvåspråkighet. All service är även tillgänglig på svenska.

Varför?

Sjundeå erbjuder sina invånare kvalitativa nyckeltjänster, utmärkta förutsättningar för olika fritidsintressen samt otaliga alternativ att fördriva tiden på. Det nyaste tillägget för att stöda fritidsverksamheter är allaktivitetshallen Folksam Arenan som uppfyller standarderna för internationella handbolls-, futsal- och innebandymatcher.

Var?

Sjundeå ligger närmare än du tror! Med bil tar du dig från Sjundeå till Helsingfors på 35 minuter och exempelvis köpcentret Iso Omena ligger endast en halv timme ifrån. Det är dessutom också lätt att ta sig med tåg från Sjundeå till Helsingfors.