Siuntio

Mikä?

Siuntio on läntisellä Uudellamaalla sijaitseva maalaisidyllinen kunta merimaisemien äärellä. Siuntio tarjoaa luonnonläheisen ja turvallisen asuinympäristön, minkä johdosta se on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Siuntiossa on tällä hetkellä noin 6200 asukasta ja väkiluku jatkaa kasvamistaan.

Millaista?

Siuntiolaista maisemaa edustavat lukuisat joet ja järvet, aurinkoiset merenrantapaikat, laajat peltoaukeat ja kumpuilevat laaksot. Siuntion tavaramerkkejä ovat upeat kulttuurimaisemat, historialliset nähtävyydet ja kunnan kaksikielisyys. Palvelut ovatkin aina saatavilla myös ruotsiksi.

Miksi?

Siuntiossa on laadukkaat avainpalvelut kunnan asukkaille, erinomaiset edellytykset erilaisille harrastuksille sekä lukuisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Uusin tulokas tukemaan harrastetoimintaa on Folksam Arena – monitoimihalli, joka täyttää standardit kansainvälisille käsipallo-, futsal- ja salibandyotteluille.

Missä?

Siuntio sijaitsee lähempänä kuin arvaatkaan! Autoilija hurauttaa Siuntioon Helsingistä 35 minuutissa ja esimerkiksi Ison Omenan kauppakeskus sijaitsee Siuntiosta vain puolen tunnin ajomatkan päässä. Siuntioon pääset kätevästi myös junalla Helsingistä!